Disclaimer
De informatie op deze site is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. De informatie is bedoeld voor algemeen gebruik en is niet toegespitst op de individuele situatie van de gebruiker. De toepassing van de informatie en de gevolgen van aan de hand daarvan vastgelegde afspraken hangen af van ieders persoonlijke situatie. De informatie kan niet worden gehanteerd als een vervanging van persoonlijk advies. Arithmos Groep BV en gelieerde ondernemingen wijzen aansprakelijkheid voor eventuele onvolkomenheden, onjuistheden en gevolgen af.

Deze site bevat hyperlinks naar andere organisaties en instellingen. Daarnaast wordt vanuit tal van sites links gelegd naar deze site. Arithmos Groep BV en gelieerde ondernemingen zijn niet verantwoordelijk voor de informatie die op deze externe sites wordt gepresenteerd.

Colofon
De teksten op deze website zijn geschreven voor en door Arithmos Groep BV. Deze teksten kunnen niet zomaar worden overgenomen zonder schriftelijke toestemming van Arithmos Groep BV.

Deze website is geproduceerd door FastCows in opdracht van Arithmos Groep BV.