Citaat van het moment:   


Bouwen van een hecht team

Het is belangrijk om de sterkten van een team te gebruiken als kracht onder het motto "delen is vermenigvuldigen". Een gemotiveerd team staat aan de basis van succes. Arithmos Management gebruikt de BELBIN ® test als ondersteuning in het creëren van een goede samenwerking in een team.

Het management-team wordt bijgeschoold, voor zover noodzakelijk, in het principe van Situationeel Leiding Geven. Insteek is om door goede aansturing meer resultaten uit het bestaande personeel te halen en het verkrijgen van gemotiveerder personeel.

Processen inzichtelijk maken, verbeteren en beheren. Zonder draagvlak van het personeel is het streven naar een gestroomlijnde bedrijfsvoering gedoemd te mislukken. Met functionerings- en beoordelingsgesprekken houdt u de vinger aan de pols. Is het personeel berekend op haar (nieuwe) taak? Moet het bedrijf wellicht scholing aanbieden? Past het personeel nog wel bij het bedrijf? Frequente gesprekken zijn ook een uitlaatklep voor de medewerkers en houden hen gemotiveerd en scherp.