Citaat van het moment:   


MKB Oplossingen

Sinds 2002 levert Arithmos Software ook betaalbare oplossingen voor het midden en klein bedrijf (MKB). Te denken valt aan Workflowmanagement (WFM), Enterprise Resource Planning (ERP) en Management Informatie Systemen (MIS). Deze systemen worden standaard 'op maat' gemaakt.

Met onze - nog steeds - groeiende ervaring zijn we steeds beter in staat om ook hoogwaardige oplossingen voor het MKB bereikbaar te maken. Arithmos Software doet dat door onze producten modulair op te bouwen. In de praktijk betekent dit dat we veel reeds geimplementeerde oplossingen kunnen hergebruiken.

Inmiddels heeft Arithmos Software bewezen om ook het concept "ICT uit de muur" te realiseren. Het idee hierachter is: je betaalt alleen voor datgene dat je gebruikt met vooraf afgesproken tarieven. Het voordeel is dat de klant vooraf weet welk deel hij moet reserveren voor ICT. Dit resulteert in een win-win-relatie voor zowel Arithmos als de klant. Hoe meer omzet Arithmos haalt bij de klant hoe meer omzet de klant haalt en producten/diensten hij afneemt van Arithmos.