Citaat van het moment:   


Arithmos stelt zichzelf tot doel de beste onafhankelijke adviseur voor ondernemingen te zijn op het snijvlak ICT / business. Met haar gespecialiseerde kennis en ervaring maakt zij interim management en systeemontwikkeling beschikbaar voor zowel het MKB als grote ondernemingen.

Arithmos is een ervaren specialist in het verantwoord vrijmaken danwel benutten van beschikbaar (vaak verborgen) potentieel binnen de onderneming. Arithmos creëert waarde.

Arithmos gaat ervan uit dat organisaties zich meer en meer op de kernactiviteiten gaan richten. Gevolg daarvan is dat ze niet-kernactiviteiten uitbesteden aan anderen (al dan niet lage lonen landen). Succesvolle bedrijven vormen ketens die bestuurd worden op basis van onderscheidend vermogen (kostprijs, kwaliteit, imago, snelheid, etc.). De ICT functie speelt hierin een cruciale rol. Arithmos wil u graag helpen bij het verkorten van de time-to-market van uw business. Arithmos heeft bewezen dat het zowel doorlooptijden als effectieve tijden kan verkorten. Dat is waar Arithmos sterk in is!